Kalender

Introductie

Zou je graag meer over het product Gelish PolyGel willen weten voordat je je inschrijft voor een omscholing of opleiding? Dan is een introductie iets voor jou.
Tijdens de 2,5 uur durende introductie word het product getoond, worden er demo’s gegeven en mag je zelf met het product werken.

Omscholing bestaande professionals 4 uur:

Ben je al nagelstyliste en beheers jij alle aspecten van het vak? Dan is de omscholing van 4 uur geschikt voor jou. Is je beoordeling aan het einde van de dag voldoende, dan krijg je een uniek certificaat. Blijkt dat je nog extra training nodig hebt zullen we samen met je kijken wat er nodig is om je certificaat te behalen. Na het behalen van je certificaat vermelden we je op PolyGel.nl, zodat klanten je gemakkelijk als gecertificeerde salon kunnen vinden. Losse specialisatie trainingen verschillen per opleider. Vraag ernaar bij je PolyGel leverancier. Wij adviseren om minimaal 1 keer per jaar 1 dag bij te scholen na je opleiding.

Opleiding 7 dagen:

Wil jij als professional aan de slag met Gelish PolyGel en heb je nog geen ervaring? Dan is deze opleiding geschikt voor jou! In deze 6-daagse opleiding komen alle technieken die mogelijk zijn met PolyGel aan de orde en heb je de basisprincipes van het vak nagelstyling geleerd. We sluiten elke lesdag af met het beoordelen van de nagels die je hebt gemaakt. Zijn aan het einde van deze 6 dagen de beoordelingen voldoende, dan krijg jij een uniek certificaat. Blijkt dat je nog extra training nodig hebt, dan zullen we samen met je kijken wat er nog nodig is om je certificaat te behalen. Zodra je officieel een salon bent begonnen vermelden we je op PolyGel.nl, zodat klanten je gemakkelijk als gecertificeerde salon kunnen vinden.

 

Wil je toch nog meer informatie? Neem dan contact met ons op via 040-2821009 of info@polygel.nl